Size bir telefon kadar yakınız
0312 336 0321
Dil Seçin
trende

Çankaya Evden Eve Nakliyat

415 görüntülenme
Çankaya Evden Eve Nakliyat

Çankaya Evden Eve Nakliyat firması olarak yıllardır sizlere hizmet vermekteyiz . Siz değerli müşterilerimiz evinizin taşınma işlemi talebinde bulunursunuz . Bizlerde sizin taşınma talebinizi değerlendirmekle birlikte taşınma işlemine başlarız . Tabi başlamadan önce sizlerle telefonda konuştuğumuz gibi eşyalarınızı patpat naylonlar ve koliler yardımıyla paketleme yapılmaktadır . Sizlerin eşyaları bizimle çalışan yılların emekçileri olan çalışanlarımıza emanettir . Eşyalarınızın taşınma sırasında daha az zarar görmemesi için önemli bir husustur. Bu yüzden sizin bizlere emanet ettiğiniz eşyalarınızı sizlere aynı şekilde vermeye dikkat eden bir firmadır . Firma olarak güvene önem vermekteyiz.

Ofis taşımacılık

Ofis ve büro taşımacılık olarak sizlere hizmette sınır tanımıyoruz . Sizler değerli müşterilerimiz olarak eşyalarınızın herhangi bir zarara uğramamasını istersiniz haklı olarak bizlerde sizlere önceden belirttiğimiz gibi ofis ve bürodaki eşyalarınıza uygun paketleme malzemeleri getiririz . Ardından paketleme işlemine geçirilir .Daha sonra paketleme işlemi tecrübeli elemanlarımız tarafından gerçekleştirilerek sona erer. Eşyalarınız özen ve itina ile ambalajlanmaktadır .

Asansörlü Taşımacılık

Asansörlü taşımacılık herkes tarafından önerilen bir taşımacılıktır . Bunun nedeni de taşınma işleminin daha hızlı ve güvenilir bir taşımacılık olduğu için çok önerilmektedir .Taşımacılık sırasında eşyalarınız personellerimiz tarafından sağlam bir şekilde ambalajlanıp asansöre yüklemesi yapılmaktadır . Yüklenen eşyalar asansör aracılığı ile aşağı indirilmektedir . İndirildikten sonra araca aşağıdaki personellerimiz tarafından yükleme işlemi yapılmaktadır . Tabi yükleme işlemine başlamadan öne kendi güvenliğimizi ve çalışma alanımızdaki yerin güvenliği alınır .

Eşya Depolama

Depolama hizmeti daha çok sürekli taşınan insanlar için daha ön planda bulunmaktadır . Çünkü depolama hizmetinde taşınacaksınız ama eşyalarınızın bir kısmını götürmek istemediğiniz takdirde bizler firma olarak size bu hizmeti sunmaktayız . Sizlerde istediğiniz zaman bizlere ulaşarak depolama hizmetimizi sonlandıracağınızı belirtirsiniz bizlerde sizlerin istediği adrese eşyalarınızı teslim ederiz .Tabi her işte güven önemli olduğu için bu işte de güven önemlidir . Depolama hizmetimizden yaralanmak için bizlere 7/24 ulaşabilirsiniz.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Call Now Button