Size bir telefon kadar yakınız
0312 336 0321
Dil Seçin
trende

Yenimahalle Evden Eve Nakliyat

609 görüntülenme
Yenimahalle Evden Eve Nakliyat

Saydam Nakliyat olarak 7/24 hizmetinizdeyiz. Müşterilerimize değer vermekteyiz. Ayrıca müşterilerimizin eşyaları da bizler için de çok değerlidir. Taşınmak istiyorsanız doğru adrestesiniz. Çünkü firmamız son derece güvenilirdir. Personellerimizin hepsi tecrübelidir. Mobilyalarınızın zarar görmemesi için uzman marangozlarımız vardır. Bu sayede eşyalarınızı güvenilir bir şekilde taşımaktayız. Maalesef her firmada olduğu gibi eşyalarınıza zarar gelme ihtimali her zaman vardır. Bu yüzden de taşınma öncesi eşyalarınızı sigortalamaktayız. Ayrıca taşınmadan önce eşyalarınızın güvenli için ambalajlama , paketleme ve kolileme yapmaktayız. Firmamızı arayarak eviniz hakkında küçük bilgiler vermelisisniz. çünkü taşınma fiyatını ona göre belirleriz. Eviniz hakkında ki küçük bilgiler şunlar olmalıdır.

  • Eski eviniz ile yeni eviniz arasında ki mesafe
  • Kat yüksekliği
  • Evinizin kaç artı bir olduğu
  • Evinizde ki eşya çokluğu

fiyatları belirler. Saydam nakliyat olarak fiyatlarımız oldukça uygundur. Bize belirtiğiniz günde geliriz. Profesyonel ekiplerimiz ile adresinize gelmekteyiz. ilk olarak eşyalarınızı ambalajlamaktayız. ambalajlama yapıldıktan sonra paketleme yapmaktayız. Kırılacak olan küçük süs eşyalarını kolilemekteyiz. Bu sayede eşyalarınızın zarar görmez. Eşyalarınıza zarar gelmesi durumunda sorumlu firmadır. Müşterilerimizi asla mağdur etmeyiz. Bütün eşyalar kamyona yüklenir. Daha sonra yeni evinize gitmekteyiz. Eşyaların ambalajlarını ve paketlerini çıkartmaktayız. Kolileri açarız. Böylece eşyalarınız yerleştirilmeye hazırdır. Bütün eşyalar sizin istediğiniz gibi yerleştirilir.

Asansörlü Nakliyat

Asansörlü taşımacılık firması olarak müşterilerimize güven vermekteyiz birçok müşteri asansörlü taşımacılığı tercih etmektedir. Bunun nedeni ise asansörlü taşımacılığın hızlı ve güvenilir olmasıdır . Asansörlü taşımacılık sayesinde eşyalarınıza kesinlikle zarar gelmez . Asansörlü taşımacılık sayesinde hem personellerimiz hem de müşterilerimiz zaman olarak tasarruf etmektedir. Böylece personellerimiz işten daha çok verim alırlar . Bu sayede personellerimiz işini daha çabuk yapmaktadır. Evinizi kısa bir süre içinde taşımaktayız . Adresinize gelerek taşıma işlemine başlamaktayız .Eşyalarınızı balkon veya camdan asansör yardımı ile kamyona yüklemesi yapılmaktadır . Böylece bütün eşyalar güvenilir bir şekilde kamyona yüklenmiş olur . Daha sonra bizlere vermiş olduğunuz adrese eşyalarınızın boşaltımı yapılır . Taşınma bittikten sonra konuşulan fiyatı almaktayız.

Ofis Taşımacılık

Saydam expres olarak kaliteli bir taşımacılık sunmaktayız. Ofisinizi veya büronuzu dikkatli bir şekilde taşımaya özen göstermekteyiz . Biz firma olarak dosya ,evrak vb. eşyalarınızın paketlemesi özenle yapılmaktadır . Bizim gibi güven veren bir ofis taşımacılıkla çalışmalar yaptığınıza pişmanlık duymayacaksınız. biz firma olarak taşımacılık ta güven vermeye özen göstermekteyiz . Kaliteli hizmetimizden yaralanmak için bizlerle iletişime geçebilirsiniz .

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Call Now Button