Size bir telefon kadar yakınız
0312 336 0321
Dil Seçin
trende

Eryaman Evden Eve Nakliyat

295 görüntülenme
Eryaman Evden Eve Nakliyat

Saydam nakliyat uzman personelleri ile 7/24 hizmetinizdedir. Firmamız işçiliğiyle bütün firmalara örnek olmuştur. Müşteri memnuniyeti bizim için her zaman ön plandadır. Çünkü müşterilerimiz bizim için çok değerlidir. Eşyalarınızın güvenliği firmamızdan sorulur. Taşınma sırasında eşyalarınıza zarar gelmesi ihtimali çok düşük. Ancak bir ihtimalde olsa eşyalarınıza zarar gelebilir. Bu yüzden de taşınma öncesinde eşya sigortası yapmaktayız. Taşınmak istiyorsanız doğru adrestesiniz. Bizi aradığınızda evinizin adresini ve ne zaman taşınacağını söylemeniz yeterlidir.

Bize söylediğiniz adrese gelerek evinizi taşımaktayız. Eşyalarınızın güvenliği için ambalajlama ve paketleme yapmaktayız. Kolilenenmesi gereken eşyaları kolileriz. Bu sayede güvenilir bir şekilde taşınmış olur. Eşyalarınızın hepsini dikkatli bir şekilde aşağı indirmekteyiz. Eşyalarınızı personellerimiz ile kamyona yüklemekteyiz. Daha sonra yeni adresinize gitmekteyiz. Yeni adresinize geldiğimizde personellerimiz eşyalarınızı kamyondan çıkarmaktadır. Bütün eşyalar yukarı taşıdıktan sonra ambalajlarını ve paketlerini çıkartmaktayız. Bu şekilde personellerimiz sayesinde bütün eşyalarınız hızlı ve güvenilir bir şekilde taşınmış olur. Firmamızı tercih ettiğiniz için asla pişman olmayacaksınız. Çünkü firmamız bir çok firmadan daha kalitelidir. Firmamızın fiyatları oldukça uygundur. Firmamız daima hizmetinizdedir.

Koltuk Ambalajı

Eryaman Asansörlü Taşımacılık

Asansörlü taşımacılık sayesinde eşyalarınızı hızlı bir şekilde taşımaktayız. Asansörlü taşımacılık sayesinde zamandan tasarruf etmiş olmaktayız. Bu sayede evinizi kısa sürede taşınmış olmaktayız. Ayrıca personellerimiz çok yorulmazlar. Bu sayede daha iyi çalışırlar. Eşyalarınızı balkon veya camdan almaktayız. Eşyalarınızın hepsi bu şekilde aşağı indirilmektedir. Personellerimiz eşyaları kamyona yükledikten sonra yeni adresinize gitmekteyiz. Yeni adresinize geldikten sonra eşyaları kamyondan çıkartarak asansör ile içeri taşımaktayız. Eşyalarınızın paketlerini açmaktayız. Daha sonra eşyaları müşterilerimizin isteğine göre yerleştirmekteyiz. Taşınma işlemi son bulmuştur.

Eryaman Ofis Taşımacılık

Ofis taşımacılık konusunda bir numara olan firmamız her zaman hizmetinizdedir. Firmamız müşterilerine önem vermektedir. Ofis eşyalarınızı çok dikkatli bir şekilde taşımaktayız. Bilgiseyar, belgeler ve küçük eşyaları kolileriz. Kolilerin üzerine kıralacak diye etiket yapıştırmaktayız. Bu sayede daha dikkatli taşımış olmaktayız. Mobilyalarınızı ambalajlamaktayız. Daha sonra paketlemekteyiz. Böylece eşyalarınız taşınmaya hazır olmuş olur. Yeni ofisinize geldiğimizde eşyaları kamyondan çıkartıp ofisin içine taşırız. Eşyaların paketlerini ve ambalajlarını çıkartmaktayız. Kolileri açarız. Bu sayede bütün eşyalar yerleştirilmeye başlanır. Bütün eşyalar yerleştirildikten sonra konuşulan fiyat alınır. Taşınma gerçekliştikten sonra asla fiyatlarımız değişmez. Firmamız güvenilir bir firmadır. Kusursuz hizmetimizden yararlanmak isterseniz bizi aramanız yeterlidir.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Call Now Button