Size bir telefon kadar yakınız
0312 336 0321
Dil Seçin
trende

Keçiören Evden Eve Nakliyat

399 görüntülenme
Keçiören Evden Eve Nakliyat

Saydam nakliyat olarak Keçiören başta olmak üzere ankaranın tüm içelerinde her zaman hizmetinizdeyiz. Firmamız müşterilerine güven vermektedir. Eşyalarınız bizim için çok önemlidir. Firmamız nakliyat sektöründe numaradır. Personellerimizin hepsi tecrübelidir. Ayrıca alanında uzmandır. Uzman marangozlarımız ile mobilyalarınız zarar görmeyecektir. Nakliyat sektöründe firmamız önde gelen isimlerinden biridir. Eşyalarınızı taşımadan önce eşya sigortası yapmaktayız. Çünkü taşınma esnasında eşyalarınıza zarar gelme ihtimali her zaman vardır. Bu yüzden de taşınma öncesinde eşya sigortası yapmaktayız. Bize söylediğiniz adrese gelerek taşınma işlemine başlamaktayız. Eşyalarınızı ambalajlamasını yapmaktayız. Daha sonra paketlenmesini yapmaktayız. Kolilenmesi gereken küçük kırılacak eşyaları kolileriz. Bütün eşyalar güvenilir hale geldikten sonra eşyaları kamyona yüklemekteyiz. Eşyalar kamyona yüklendikten sonra yeni evinize gidilmektedir. Yeni evinize gelindiğinde personellerimiz eşyaları yukarı çıkartır Böylece bütün eşyalar yukarı taşınmış olur. Eşyaların paketleri ve ambalajları açılır. Koliler açılır. Eşyalarınız kontrol edilir. Eğer ki kırılan bir eşyanız var ise bize lütfen bize iletin. Çünkü müşterilerimizin mağdur olmasını kesinlikle istemeyiz. Daha sonra eşyaları yerleştirmekteyiz.

Koltuk Ambalajı

Keçiören Asansörlü Taşımacılık

Asansörlü taşımacılık sayesinde eşyalarınızı hızlı ve güvenilir bir şekilde taşımaktayız. Asansörlü taşımacılık müşterilerimize kolaylık sağlar. Ayrıca personellerimizede kolaylık sağlar. Bu sayede personellerimiz daha az yorulmuş olur. Bu yüzden de birçok müşteri asansörlü taşımacılığı tercih etmektedir. Asansörlü taşımacılığın fiyatları sırt ile taşımacılık ile aynı değildir. Asansörlü taşımacılık daha hızlı ve güvenilir olduğu için fiyatı biraz daha fazladır. Eşyalarınızı balkon veya camdan almaktayız. Eşyalarınızın hepsi bu şekilde aşağı indirilmektedir. Personellerimiz eşyaları kamyona yüklemektedir. Bütün eşyalar kamyona yüklendikten sonra yeni evinize gidilmektedir. Yeni evinize geldiğimizde personellerimiz kamyonda ki eşyalarınızı çıkarmaktadır. Eşyaların hepsini asansör yardımı ile yukarı taşımaktayız. Bütün eşyalar yukarı taşıdığına emin okunduktan sonra eşyalarınızı yerleştirmeye başlarız. Yerleştirmeyi müşterilerimizin isteğine göre yapmaktayız. Müşterilerimizin istek ve görüşlerine önem vermekteyiz. Müşteri memnuniyeti bizim için her zaman ön plandadır.

Ofis Taşımacılık

Saydam nakliyat olarak eşyalarınızı düzenli ve temiz bir şekilde taşımaktayız. Ofis eşyalarınızı taşırken teknolojik aletlerinizi özel olarak ambalajlayıp paketlemekteyiz. Böylece eşyalarınız zarar görmez. Belge ve küçük masa üstü eşyaları eşyaları kolileriz. Teknolojik aletlerin olduğu kolilerin üzerine kırılacak diye etiket yapıştırılır. Böylece daha dikkatli taşınır. Masa, koltuk vs. gibi eşyaları ambalajlayıp paketlemekteyiz. Bütün eşyaları personellerimiz ile kamyona yüklemekteyiz. Daha sonra yeni ofisinize gitmekteyiz . Eşyaları kamyondan çıkartarak yeni ofisinize taşımaktayız. Eşyaların paketlerini ve ambalajlarını açmaktayız. Kolileri açarız. Böylece eşyaları yerleştirmeye başlarız. Bütün eşyaları düzenli bir şekilde taşımaktayız. Kaliteli hizmetimizden yararlanmak isterseniz bizi aramanız yeterlidir.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Call Now Button