Size bir telefon kadar yakınız
0312 336 0321
Dil Seçin
trende

Şehirlerarası Nakliyat

308 görüntülenme
Şehirlerarası Nakliyat

Saydam expres olarak tüm Türkiye de müşterilerimize hizmet vermekteyiz . Şehirler arası taşımacılık olarak en çok tercih edilen firmalar arasındayız .Bir şehirden başka bir şehir e taşınmak zorlayıcı olsa bile tecrübeli personeller sayesinde eşyalarınız sorunsuz bir şekilde taşınmaktadır . Eşyalarınıza uygun paketleme malzemeleri ile titizlikle ve özenli bir şekilde yapılmaktadır. Paketleme sonucunda eşyalarınıza uygun araç gönderilmektedir .Ve gönderilen araca eşyalarınız yüklenir ve istediğiniz şehir e eşyalarınız ulaştırılmaktadır . Uzun yol olduğu için eşyalarınıza sigorta kapsamına girmektedir . Eşyalarınızın zarar görmemesi için elimizden geleni yapmaktayız . Aksi taktir de eşyalarınız herhangi bir kırık veya çizikte sigorta karşılamaktadır .

Şehirlerarası Eşya Depolama

Saydam expres olarak şehirlerarası depolama hizmeti de vermekteyiz . Eşya depolama hizmetimiz ile eşyalarınızı güvence altına almaktayız . Eşyalarınız zarar görmeden güvenli ve temiz bir taşımacılık gerektirir. Bizler için müşteri memnuniyeti önemlidir . Eşyalarınız sizin için ne kadar değerli ise bizler içinde o kadar değerlidir . Depolama alanlarımız belirli saatlerde havalandırılmaktadır çünkü eşyalarınız rutubetli ve havasız ortamda muhafaza edilirken zarar görmemesi içindir . Ayrıca eşyalarınızın giriş ve çıkışından sonra ilaçlama yapılmaktadır .

Şehirlerarası Ofis Taşımacılık

Şehirlerarası ofis taşımacılıkta da sektörün önde gelen hizmetlerinden biridir. Firmamız fazlasıyla dikkatli ve hızlı bir hizmet sunmaktadır. Firma olarak güven veren bir firmayız . Ofis taşımacılıkta evrak ve dosyalarınız özenle paketlenmesi yapılır . Eşyalarınız karıştırılmamaktadır verildiği gibi geri sizlere sunmaktayız . Tabi eşyalarınıza uygun araç ile taşınma gerçekleşir . Şehirlerarası ofisinizi taşıdığımızda eşyalarınızın zarar görme ihtimali azdır tabi eğer eşyalarınız arasında kırılacak eşyalar var ise ona göre paketlemesi yapılmaktadır .

Şehirlerarası Asansörlü Taşımacılık

Asansörlü taşımacılık artık daha çok tercih edilmektedir. Bunun nedeni bazı apartmanların çok katlı olmasıdır . Böyle apartmanların ya da işyerlerinin yüksek olması taşımacılığı zorlu hale getirebiliyor . Ama sizler saydam expres ile profesyonel bir taşımacılık istiyor iseniz bizlere ulaşabilirsiniz ve fırsatlardan yaralanabilirsiniz . Eşyalarınız özenle paketlenmesi yapıldıktan sonra asansör yardımı ile indirilmektedir . araca yüklenen eşyalarınız istediğiniz şehir e doğru yol alır .Eşyalarınız zarar görmemesi için gereken önlemler alınır. Tabi bu esnada asansörümüzde orada olacaktır ve asansörümüz sayesinde eşyalarınız geri belirlemiş olduğunuz binaya yüklemesi yapılmaktadır .

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Call Now Button